A Tritan

Az Oonly palackok alapanyaga Tritan™ az Eastmantől.

A Tritan egyik legfontosabb előnye az, hogy ismételt használat során sokkal jobban megállja a helyét mint bármilyen más anyag.

TISZTASÁG TISZTASÁG
TARTÓSSÁG TARTÓSSÁG
BIZTONSÁG BIZTONSÁG
STÍLUS STÍLUS
  • Jobb, mint az üveg, mert a Tritanból készült palackok és dobozok nem törnek össze.
  • Jobb, mint a műanyag, mert nem deformálódik el, több használat után sem lesz homályos vagy zavaros, és BPA és minden más biszfenol vegyülettől mentes.
  • Jobb, mint a rozsdamentes acél, hiszen ugyanolyan tartós, viszont nem horpad be és a benne lévő ételeknek, italoknak az ízét sem befolyásolja.
TISZTASÁG

TISZTASÁG

TARTÓSSÁG

TARTÓSSÁG

BIZTONSÁG

BIZTONSÁG

STÍLUS

STÍLUS

scroll
Tisztaság

Tisztaság

A termékek, amik Tritan ™ az Eastmantől alapanyagból készülnek többszöri használat után is ugyanúgy néznek ki, mint új korukban. Megtartják a színűket, áttetszőségüket és fényes csillogásukat.

Tartósság

Tartósság

A termékek, amik Tritan ™ az Eastmantől alapanyagból készülnek, nem törnek össze, akárhányszor is ejted el őket. Ütés- és törésálló, akár mosogatógéphasználat mellett sem deformálódik el vagy reped meg. A magas hőmérsékleten történő tisztí, nem maradnak foltok és kellemetlen szagok sem.

Tartósság

Biztonság

Az FDA, Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala a Tritan ™ az Eastmantől alapanyaginak használatát háztartási cikkekben, valamint élelmiszerek és italok csomagolására engedélyezte.
A törésállóságnak köszönhetően családja bármelyik tagja számára biztonságos.
A Tritan ™ az Eastmantől nem tartalmaz BPA-t és más biszfenol vegyületet sem.

Tartósság

Stílus

A Tritan ™ az Eastmantől termékek különféle színekben és formákban elérhetőek, hogy mindenki a stílusának és személyiségének megfelelő termékeket megtalálja.

Ezek a tulajdonságok teszik a Tritant tökéletes alapanyaggá az Oonly környezettudatos, visszaváltható palackjaihoz.

A 100%-ban BPA mentes, strapabíró palackok, akár harmincszor is újratölthetőek. Annak köszönhetően, hogy magas hőfokon moshatóak, a kiemelkedő minőségű Vis Vitalis ásványvíz csíramentesen kerül a palackokba, így pontosan ugyanolyan minőséget biztosít a palack első vagy akár utolsó útja során is.

Tritan

A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újrahasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes - ZERO WASTE.

Tritan