Oonly Oonly

Minőségi ásványvíz, környezetbarát, visszaváltható palackban

 • Akár 80%-kal kevesebb a műanyag-felhasználás *
 • 100% újrahasznosítás – ZERO WASTE! reycling
 • BPA mentes Tritan palack Tritan
* az eldobható PET palackokhoz képest, az Oonly palack teljes életciklusa alatt.
scroll
Mi az oonly?

Mi az Oonly?

Az Oonly egy fenntartható innováció, napjaink egyik legfontosabb problémájának, a környezetszennyezésnek a csökkentésére.

Az Oonly-val újragondoltunk egy korábban már széles körben használt és népszerű megoldást, a betétdíjas palackok rendszerét, amit 21. századi környezetbe ültettünk át, és így megszületett az Oonly rendszer. Egy Oonly palack életciklusa során akár harmincszor is megfordulhat. Ha megvásárolsz egy Oonly palackot, megiszod a vizet, majd visszajuttatod a palackot hozzánk akár a dokkolón, akár kifli.hu -s futárokon keresztül, mi azt rendkívül magas hőfokon fertőtlenítjük, újratöltjük és a folyamat kezdődik előről. Nincs műanyag szennyezés, csak kristálytiszta, természetes ásványvíz. A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újrahasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes - ZERO WASTE.

Ásványvíz Ásványvíz

Ásványvíz

Az Oonly-val nem kell lemondanod a minőségi ásványvízről azért, hogy környezettudatos maradj, mert minden Oonly palackot Vis Vitalis ásványvízzel töltünk meg.

A Vis Vitalis a Pannonhalmi Főapátság kiemelkedő minőségű, természetesen kristálytiszta ásványvize. A pannonhalmi Szent Márton-hegy közelében fakad a forrás, amelyből a víz származik. A védett, felszín alatti vízadó rétegből 106 méter mélyről, egy kb. 17 500 éves vízbázisból nyerjük és palackozzuk a természetes ásványvizet, ami a zárt vízbázisnak és korának köszönhetően természetesen kristálytiszta. Az Oonly rendszernek köszönhetően ezt a tisztaságot a folyamat teljes egészében meg tudjuk őrizni.

kukapkok

Az Oonly 1,5 literes kiszerelésben érhető el, a szénsavval dúsított változat sötétkék, a szénsavmentes változat pedig világoskék kupakot kap. kukapkok

Ásványianyag-tartalom

Ásványianyag-tartalom

Összes oldott ásványianyag-tartalom:
Hidrogén-karbonát:
Magnézium:
Kálcium:
Szulfát:
Nátrium:

658 mg/l
475 mg/l
62,2 mg/l
60,4 mg/l
40 mg/l
20 mg/l

Szén-dioxid a szénsavas Oonly ásványvízben:
min. 3,5 g/l

A Dokkoló ®

Az Oonly különleges körforgásának az egyik legfontosabb állomása a dokkoló.

Ez a világon egyedülálló automata 900 palack tárolására, visszaváltására és értékesítésére egyaránt képes. Emellett folyamatosan kommunikál veled és velünk.

Hol van dokkoló?
 • Új palackok vásárlása mellett meglévő Oonly palackjaidat cserélni is tudod vele.
 • QR kód-olvasóval képes azonosítani az egyedi Oonly palackokat.
 • Palackhordozót értékesít, hogy kényelmesebben tudd hazavinni 6 palackodat.
 • Bankkártyás fizetést bonyolít le.
Dokkoló

Hogy működik a Dokkoló®?

A dokkoló segítségével tudsz vásárlást és visszaváltást egyaránt véghez vinni. Az üres palackjaidat visszaválthatod, ezeket a dokkoló visszagyűjti, ezáltal ezek a palackok újra bekerülhetnek az Oonly egyedülálló körforgásába. Ezután eldöntheted, hogy ezeket teli palackokra szeretnéd-e cserélni.

Ha nincs annyi új palackra szükséged, amennyit visszaváltanál, a dokkoló a betétdíjat az általad választott formában visszajuttatja hozzád. Akár kuponra is válthatod, amit kedvezmény formájában a jövőbeli vásárlásaid során felhasználhatsz, vagy banki utalásként is visszakaphatod.

 1. Válaszd ki, mennyi szénsavas és szénsavmentes ásványvizet szeretnél!
 2. Vidd haza a friss, természetes vizet!
 3. Amikor kifogyott, hozd vissza az üres Oonly palackot!
 4. Az üres palackot dobd a dokkolóba, ezután válassz újra ásványvizet!
 5. Ilyen egyszerű!

Kifli.hu

Szeretnéd, ha az Oonly környezettudatos körforgásában az otthonod kényelméből is részt tudnál venni?

A kifli.hu online webáruházzal most ez is lehetséges, házhoz visszük neked az Oonly-folyamat minden lépését! Így a minőségi ásványvizet és az Oonly innovatív környezettudatos megoldását akár a kanapédon ülve is élvezheted. A kifli.hu -n az első Oonly palackjaidat is meg tudod rendelni online.

Kifli.hu

Amikor a futárok házhoz viszik a következő rendelésedet, akkor nekik tudod átadni az üres palackokat, amiket ők teli palackokra cserélnek a rendeléseddel összhangban. Ha pedig kevesebb palackra van szükséged, akkor kreditek formájában a kifli.hu profilodon jóváírják azokat. Így akár még aznap, pár órán belül az online bevásárlásod részeként a futárok kiszállítják neked az Oonly termékeket is. A kifli.hu kiszállítási területét itt megtalálod.

Kifli.hu

Miért fontos az Oonly?

A PET hulladék globális probléma. Ezt mostanra mindannyian tudjuk. Csak Magyarországon évente 2 milliárd db PET palack kerül a forgalomba, majd szinte azonnal a szemétbe.

2 milliárd db PET palack
infografika

A PET hulladék közel 60%-a ásványvíz eredetű. A PET nem bomlik le egyhamar, mikroműanyag formájában bekerül vizeinkbe a talajba, vagy akár a levegőbe.

A műanyag hulladék újrahasznosításában rendkívül rosszul állunk Magyarországon*. Csak minden harmadik palackból lesz újra valamilyen műanyag termék. 3 PET palackból 2 a folyóinkban, erdőinkben, hulladék lerakókban a föld alatt vagy égetőkben végzi. Egyik rosszabb lehetőség, mint a másik.

infografika

* https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/DDN-20191105-2

Az Oonly rendszer

A kupak

Alumínium kupakot használunk, mert az alumínium rendkívül könnyen újrahasznosítható. A kupak az Oonly rendszer egyedüli eleme, ami minden töltésnél újonnan kerül a palackra. A kupakon található a termék vonalkódja, a kupak színe jelöli, hogy szénsavmentes vagy szénsavas az ásványvíz.

A palack

100%-ban BPA mentes Tritan palackot használunk, amely akár 110C° fokon mosható, majd csíramentesen újratölthető. Tritanból készülnek a sportkulacsok, mi pedig egy új felhasználási módját fejlesztettük ki az anyagnak. A Tritan palack erősfalú, strapabíró, magas hőfokon fertőtleníthető. Így egy Oonly palack akár évekig a körforgás része lehet, a jelenleg elérhető egyszer használatos PET palackok helyett.

További információk a Tritanról link

palack

A címke

Az Oonly nem használ fóliacímkét. A palack oldalán található termékinformációk állandó, mosásálló festékkel kerültek megjelenítésre. Nem keletkezik műanyagfólia szemét és nem használunk címkeragasztót sem. Fenntartható és egyszerű!

A QR-kód

Az Oonly palackok egyedi azonosítását a talpon található QR kód teszi lehetővé. A kód leolvasásával tudjuk azonosítani a palackokat és nyilvántartani a körforgási ciklusok számát.

hordozó

A hordozó

Az Oonly nem használ zsugorfóliát, ezzel is csökkentve a műanyag hulladék mennyiségét. A hordozó 6 palack praktikus szállítására alkalmas, számtalanszor használható, és 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

palack

A rekesz

Házhozszállítás esetén a legkönyebb megoldás az Oonly rekeszek használata. A 12 darabos rekeszek lehetővé teszik, hogy otthonodban is rendezetten tárold a palackokat és a szállításukat is sokkal kényelmesebbé teszi. Strapabíró, sokszor használható és 100%- ban újrahasznosított műanyagból készült.

Hol találok dokkolót?

ALLEE Bevásárlóközpont (P3 Parkoló szint, a mozgójárda mellett)

1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.
(06 1) 372 7208

ALLEE Bevásárlóközpont
térkép
Oonly

Az Oonly küldetése

Egy olyan világot képzelünk el, ahol a mindennapi fogyasztás nem termel szeméthegyeket.

A műanyagot nem lehet teljesen eltüntetni az életünkből, viszont az Oonly-val, az eldobható PET palackok kiváltásával jelentősen csökkenteni tudjuk a műanyagfelhasználásunkat úgy, hogy közben ne kelljen lemondanunk az ásványvíz minőségéről. Célunk, hogy a jövőben minél több, jelenleg eldobható műanyagban forgalomba hozott termék csomagolását többször használható Oonly megoldásra cseréljük

Kapcsolat